Materialer fra 2017

Tak for din deltagelse ved Mediedagen på Hardsyssel Efterskole lørdag den 16. september 2017.
Flere af oplægsholderne har givet mulighed for at deltagerne nu kan downloade PowerPoints fra deres oplæg.
Det er vigtigt at bemærke, at disse slides naturligvis ikke må deles vidt og bredt med andre, men kan bruges inden for rimelighedens grænser i fx jeres eget menighedsråd:

DOWNLOAD

PowerPoint-slides fra Christian Steffensens oplæg om "Medlemspleje i Folkekirken", klik her.

PowerPoint-slides fra Rikke Kubstrups oplæg om "Engagér din menighed online", klik her.
Tilhørende opgave, "Personasopgave", klik her.

PowerPoint-slides fra Rikke Kubstrups oplæg om "Stærk kommunikation i praksis", klik her.

PowerPoint-slides fra Carsten Riis Jensens oplæg om "Visioner og Strategi", klik her.

Hæftet "Mediestrategi" (et uddrag af bogen "Kirken kommunikerer"), læs hæftet online her.

Viborg Stift og biskoppens visionsoplæg til menighedsrådene, som kan afleveres inden december, klik her.

PowerPoint-slides fra Hanne Baltzers oplæg "Skriv til din modtager", klik her.

PowerPoint-slides fra Kirsten Vindums oplæg, "Kirken på plakaten", klik her.

Kontakt medieudvalget

Viborg Stifts udvalg for medier & kommunikation
Udvalgsformand: Carsten Riis Jensen

Præstegårdsvænget 9

7660 Bækmarksbro

Copyright Viborg Stiftsudvalg for medier og kommunikation.