Mediedagen

TILMELDINGSFRIST: tirsdag 12. september.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til årets Mediedag, 16. september 2017, på Hardsyssel Efterskole.
Det er gratis at deltage, og efter dagen kommer du hjem med masser af ideer og udrustning.
I år fokuserer vi på fire ting, nemlig:

1: Inspiration til at arbejde med det visionsoplæg, som stiftets menighedsråd skal aflevere i år.
2: Hjælp til at forstå og manøvrere som kirke i mediekulturen.
3: Praktiske redskaber til at kommunikere din kirkes vision i det daglige, bl.a. ved hjælp af de sociale medier.
4: I løbet af Mediedagen er der besøg af forskellige annoncører og udstillere, som står klar til at fortælle dig om praktiske løsninger til dig og din lokale kirke.

Program & workshops

Ankomst og morgenmad

Gratis morgenmad, kaffe og te.

Fælles oplæg

Biskop Henrik Stubkjær taler, med udgangspunkt i stiftets visionsoplæg 2017, som alle menighedsråd i år skal arbejde med.

Workshops

Vælg mellem en række forskellige og spændende workshop. Se her til højre hvilke du kan vælge imellem

Frokost

Fælles oplæg

Medlemspleje i Folkekirken. Fælles oplæg v/direktør Christian Steffensen fra ChurchDesk.

Workshops

Vælg igen mellem forskellige workshop. Se beskrivelsen her til højre.

Fælles opsamling

Vi slutter dagen af i fællesskab, med en opsamling på, hvad vi tager med os hjem fra årets konference.

Farvelkaffe og kage

Workshops formiddag

Skriv til din modtager
Journalist Hanne Baltzer, "Skriv til din modtager - tips og viden om at kommunikere til familien folkekirken. Tag dit kirkeblad med og få en ærlig tilbagemelding."
Kirken på plakaten
Visioner og strategi
Fortæl levende historier fra din kirke
Engagér din menighed online

Workshops eftermiddag

Medlemspleje i Folkekirken
Denne workshop, ved oplægsholder fra ChurchDesk, følger op på eftermiddagens fælles samling, om medarbejderpleje i Folkekirken:

Folkekirken skal i højere grad se medlemspleje som en integreret del af sit arbejde og det skal udmynte sig både strategisk og i det daglige arbejde hos menighedsråd, præster og medarbejdere.
De vigtigste værktøjer til at understøtte medlemsplejen i folkekirken vil være digitale, da de kan strukturere de nødvendige oplysninger, automatisere mange arbejdsgange og gøre det muligt at samarbejde om langsigtede resultater. Værktøjerne skal være tilpasset kirkens arbejde og følges op af visioner og godt indhold.
Stærk kommunikation i praksis
Digital værktøjskasse og medieportal
Vision og strategi (gentagelse)

Kontakt medieudvalget

Viborg Stifts udvalg for medier & kommunikation
Udvalgsformand: Carsten Riis Jensen

Præstegårdsvænget 9

7660 Bækmarksbro

Copyright Viborg Stiftsudvalg for medier og kommunikation.